Magazin online de creații handmade | Pasiune pentru modelaj



Cerceii plimbăreți

Postat de Cristina Lengyel pe

E cald la Brașov! Ne acomodăm cu greu la temperaturile astea extreme. Vorba unui prieten, acum 10 zile eram cu geaca de iarnă pe noi! 

E însă foarte frumos prin parcuri... natura e încă de un verde crud de la atâta umezeală!

Prin urmare, mi-am luat copii și în parc cu noi! Fetele cu rolele, iar mami cu "cerceii"... Stând eu așa pe bancă, admirând frumoșii copaci din parc, m-am gândit să mai postez ceva pentru voi, altfel decât o făceam de obicei - pe mine cu cerceii mei preferați. Numai bine, deschid camera telefonului să execut un selfie ca la carte. Măi, nu-i treabă ușoară, trebuie să găsești poziția și lumina perfectă, trebuie să știi să mânuiești telefonul, să știi trucuri, că altfel faci ca mine după 20 de poze, tot nu mi se părea că ar arăta bine de pus pe Facebook/Instagram... În fine, clar am renunțat, mai ales că una dintre fete, văzundu-mă cum mă chinuiam, își dădu cu părerea: "Mami, ai nasul cam mare în poză! Arăți mult mai bine în realitate!" 

Eu voiam să vă arăt cum se văd cerceii pe ureche, cât sunt de eleganți și deosebiți! Poate data viitoare, după ce mai lucrez la stima de sine, fac o postare și cu mine!

Până atunci, pun doar aici pe blog o poză (cred eu cea mai reușită).

    

 Produsul îl puteți achiziționa de aici: https://www.tinna-handmade.ro/products/cercei-unicat