Magazin online de creații handmade | Pasiune pentru modelajAnularea comenzii | Retur produse

Dacă doriți să anulați comanda, trebuie să o faceți înainte de primirea mesajului cu datele de identificare ale livrării comenzii dumneavoastră. Trimiteți un e-mail cu solicitarea anulării, la adresa tinna.handmade@gmail.com .

În cazul în care nu sunteți mulțumit/ă de un produs achiziționat, îl puteți returna, iar noi vă vom înapoia contravaloarea acestuia. Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.
Produsele personalizate, realizate corect, la comandă, la cererea clientului (transmise în comandă și confirmate ulterior împreună) NU POT FI RETURNATE. 
Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele: [...] c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar [...]."
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.
 
Veți primi despăgubire pentru costul întreg al produsului achiziționat.
 
Costul returnării produsului va fi suportat de dumneavoastră.
 
Veți primi un e-mail de confirmare a sosirii produsului, urmând ca în maxim 30 de zile să vi se proceseze returnarea banilor transfer bancar.
 
Tinna Handmade (Lengyel Nicoleta Cristina PFA) vă va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată, cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
 
Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc.
 
Pentru orice detalii sau neînțelegeri, vă rog să mă contactați.