Magazin online de creații handmade | Pasiune pentru modelajTermeni și condiții

Bine ai venit pe site-ul TINNA HANDMADE!

Înainte de a comanda, citiți cu atenție descrierea produselor, dimensiuni, materiale etc. Încerc să fac o descriere cât mai detaliată a fiecărui produs și să redau în fotografii culorile produselor cât mai aproape de culorile reale.

Pot exista diferențe vizibile între produsele refăcute și cele prezentate pe site.

Pentru comenzi personalizate, altele decât cele de pe site, comanda se face prin intermediul formularului de contact, pe Facebook, prin mesaj privat pe pagina de FB www.facebook.com/tinnahandmade, pe e-mail:  tinna.handmade@gmail.com sau pe Whatsapp la telefon: 0722-569946.

 •  Livrare

 Odată cu efectuarea comenzii, vă rog să precizați dacă doriți să ridicați coletul personal, prin curier rapid sau prin poștă.

Coletele le voi trimite în funcție de disponibilitatea produselor și întotdeauna în zilele lucrătoare.

Produsele sunt livrate prin serviciul de curierat rapid  - 25 lei. Costurile de transport revin cumpărătorului. Aceste costuri sunt afișate pe pagina de plată, înainte de a finaliza cumpărăturile (check-out). Fiind un serviciu externalizat, nu suntem răspunzatori de eventualele întârzieri sau alte probleme în livrarea comenzilor.

Timpul de livrare este calculat din momentul procesării comenzii.

Factura fiscală va fi emisă în momentul procesării comenzii şi va fi trimisă odată cu coletul.

Datele personale cerute sunt cele minime necesare pentru facturare şi vor fi folosite exclusiv pentru facturare.

Livrare gratuită cu ridicare personală în Brașov, după o discuție prealabilă și confirmarea comenzii. Pe pagina de check-out bifați  - Ridicare Personală.

 •  Plată

 TINNA HANDMADE vă oferă următoarele modalități de plată:

 • Ramburs - la curier
 • Numerar - la livrarea cu ridicare personală
 • OP - virament bancar (online)
 • Plata online - card Visa sau Mastercad

Conform prevederilor OUG 34/2014 privind Drepturile Consumatorilor, comanda lansată pe acest site are valoarea legală a unui contract, care intră în vigoare odată cu confirmarea comenzii.

Timpul de livrare este calculat din momentul procesării comenzii.

Factura fiscală va fi emisă în momentul procesării comenzii şi va fi transmisă pe email-ul furnizat în fișa de comandă.

Datele personale cerute sut cele minime necesare pentru facturare şi vor fi folosite exclusiv pentru facturare.

 •  Politici adiționale

 Prețurile pot suferi modificări în funcție de prețul materiei prime.

Puteți accesa majoritatea conținutului acestui site fără înregistrare. Cu toate acestea, unele operațiuni vă sunt accesibile doar dacă vă înregistrați.

Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate, de către conducerea site-ului, în orice moment. Vă sfătuim să reveniți periodic la această secțiune pentru a lua cunoștință de eventualele modificări. Livrarea produselor se va face numai pe teritoriul României.

Produsele afișate sunt cu titlu de prezentare, produsele fiind lucrate manual de către deținătorul acestui site. Fiecare produs comandat este executat manual în cel mai scurt timp posibil.

 •  Anularea comenzii

 Dacă doriți să anulați comanda, trebuie să o faceți înainte de primirea mesajului cu datele de identificare ale livrării comenzii dumneavoastră. Trimiteți un e-mail cu solicitarea anulării, la adresa tinna.handmade@gmail.com . 

 •  Retur

 În cazul în care nu sunteți mulțumit/ă de un produs achiziționat, îl puteți returna, iar noi vă vom înapoia contravaloarea acestuia. Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de  14 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. 

Produsele personalizate, realizate corect, la comandă, la cererea clientului (transmise în comandă și confirmate ulterior împreună) NU POT FI RETURNATE. 
Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele: [...] c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar [...]."

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

Veți primi despăgubire pentru costul întreg al produsului achiziționat.

Costul returnării produsului va fi suportat de dumneavoastră.

Veți primi un e-mail de confirmare a sosirii produsului, urmând ca în maxim 30 de zile să vi se proceseze returnarea banilor prin transfer bancar.

Tinna Handmade (Lengyel Nicoleta Cristina PFA) vă va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată, cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc.

 Pentru orice detalii sau neînțelegeri, vă rog să mă contactați.

 •  Accesul la servicii

Pentru a beneficia de experiența Tinna Handmade și a putea comanda sau vizita site-ul www.tinna-handmade.ro, este necesară acceptarea termeniilor și condițiilor de utilizare. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

TINNA HANDMADE /Lengyel Nicoleta Cristina PFA își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Puteți citi cea mai recentă versiune, accesând această pagină, numita “Termeni și condiții”.

TINNA HANDMADE /Lengyel Nicoleta Cristina PFA garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul tinna-handmade.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor TINNA HANDMADE, fără acordul prealabil scris al acesteia.

 • Drepturi de autor

Tinna Handmade/Lengyel Nicoleta Cristina PFA este autorul acestui website si beneficiază de toate drepturile de autor legale asupra continutului (texte, imagini, logo, elemente grafice, baze de date etc.).

Folosirea fără acordul scris Tinna Handmade (Lengyel Nicoleta Cristina PFA), a oricăror din elementele enumerate, se pedepsește conform legilor în vigoare. Nu este permis să folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial. 

 • Confidențialitate

TINNA HANDMADE/ Lengyel Nicoleta Cristina PFA poate colecta de la dvs. informații cu caracter personal, dar numai cu acordul dvs. și dacă le furnizați personal. Informațiile cu caracter strict personal sunt opționale.
Informatiile de contact sunt obligatorii, în cazul în care doriți să comandați online, scopul fiind de a avea posibilitatea tea de a va contacta pentru livrare/facturare.
Informatiile de contact nu vor fi publice si nu for fi folosite pentru trimiterea de materiale publicitare nesolicitate în prealabil.
TINNA HANDMADE/Lengyel Nicoleta Cristina PFA se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului tinna-handmade.ro către terți.

 • Exonerarea de răspundere

Mă străduiesc să asigur acuratețea informațiilor de pe acest website; cu toate acestea, nu garantez exactitatea și întregimea materialelor informative de pe acest website. Pot aduce schimbări la acest website și la informațiile conținute de el, la produse sau prețuri, în orice moment și fără preavizare.

Materialul informativ de pe acest website poate fi expirat; nu ne angajăm la actualizarea permanentă a acestuia.

Tinna Handmade este un magazin online accesorii și bijuterii lucrate manual din lut polimeric Fimo.  

Produsele comercializate prin intermediul tinna-handmade.ro sunt noi, lucrate manual de către TINNA HANDMADE/Lengyel Nicoleta Cristina PFA și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală/bon fiscal conform legislației în vigoare. Produsele  și serviciile de pe acest site sunt oferite în limita stocului disponibil, iar produsele personalizate sunt disponibile doar la comandă. Din acest motiv TINNA HANDMADE/Lengyel Nicoleta Cristina PFA își asumă dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs nu se mai găsește pe stoc sau nu se mai poate reface la comandă.

Fiecare accesoriu din colecția Tinna Handmade este unic, deosebit, delicat și plin de culoare.

Prețurile prezentate includ taxe, Lengyel Nicoleta Cristina PFA nefiind plătitor de TVA, iar cheltuielile de livrare sunt specificate separat. În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea pe site prețuri greșite, stabilite în mod eronat de către aplicația noastră informatică. În acest caz, întotdeauna se consideră preț final, cel acceptat de către client în cadrul comunicării cu Tinna Handmade/Lengyel Nicoleta Cristina PFA.

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

 • Litigii

În caz de vreun litigiu apărut între părți, se va încerca mai intâi o rezolvare pe cale amiabilă. Dacă nu se poate ajunge la o înțelegere amiabilă, competența revine instanțelor judecătorești Brașov, România.
TINNA HANDMADE/Lengyel Nicoleta Cristina își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul site-ului tinna-handmade.ro, precum și Termenii și condițiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă.

 

__________________________________________

TINNA HANDMADE este un magazin online accesorii și bijuterii lucrate manual din lut polimeric. Printre produse se numără: bijuterii din lut polimeric (brățări, coliere, cercei, inele, pandantive, broșe), bijuterii fantezie și diverse accesorii personalizate, precum tacâmuri, căni, agende, rame foto, magneți, figurine tort.

Produsele sunt create de Cristina Lengyel - handmade designer, toate accesoriile sunt lucrate manual respectând cele mai noi tendințe.

Fiecare accesoriu din colecția Tinna Handmade este unic, deosebit, delicat și plin de culoare.

Prețurile mici pe care le practicăm, fără să compromitem calitatea produselor și a serviciilor, a făcut ca numărul clienților noștri fideli să crească progresiv de-a lungul timpului. 

Vă așteptăm și pe dumneavoastră!

Pentru alte detalii, vă rog să mă contactați pe adresa de e-mail: tinna.handmade@gmail.com, la telefon 0722-569946 sau pe Facebook prin mesaj privat www.facebook.com/tinnahandmade .

Tinna Handmade Store | Lengyel Nicoleta Cristina PFA
CUI 29035686       F08/1080/2011
Nicolae Bălcescu 14
500019 Brașov
Web: www.tinna-handmade.ro
E-mail: tinna.handmade@gmail.com
Tel: 0722-569946